VÅRA PIZZOR

I samband med beställningen av vår vedugn stötte vi på pizzaiolon Alberto. Alberto är född och uppvuxen i pizzans hemstad – Neapel. Tillsammans har vi utvecklat våra napolitanska pizzor.

Valet av vetemjöl samt degbakningen är betydande för slutresultatet. Vår deg baserar sig på vetemjöl av typen tipo 00, speciellt anpassad för bakning i vedugn. Mjölet har en hög proteinhalt och tål höga temperaturer. Tillsammans med salt, jäst och vatten samt en omsorgsfull tillredningsprocess i hur degen blandas och kalljäses bakas våra goda pizzor.

Kvalité och färskvaror är vi väldigt måna om. Tomaterna i tomatsåsen är San Marzano tomater. Dessa tomater karakteriseras av vara fylliga samt smakar sött och bestående. Våra ostar är noga utvalda av Alberto. De är de främsta kvalitetsostar från Italien. Vår salami och skinkor (helmuskelskinkor), som vi själva skivar, är även dessa av högsta standard från Italien.

Vi hoppas ni får en smakupplevelse ni sent glömmer!

Annonser